Verkkoajanvaraus on otettu käyttöön

11.1.2021 olemme ottaneet verkkoajanvarauksen uudelleen käyttöön. Verkossa voit varata ajan asiantuntijallemme tai koronatestiin tai –rokotukseen, jos ne kuuluvat työterveyshuoltoon. Kaikki ajat eivät ole verkossa. Jos sopivaa aikaa ei löydy, soita ajanvaraukseemme 017 218 288.

Tiedote kasvomaskien käytöstä

Perjantaista 23.10.2020 alkaen Järviseudun ja Kallaveden Työterveys Oy:n vastaanotoilla sekä henkilökunta että asiakkaat käyttävät kasvomaskeja lähikontakteissa. Toivomme asiakkaidemme tulevan vastaanotoille sekä muihin asiointeihin työterveydessä kasvomaski puettuna etukäteen. Asiakkaamme voivat ottaa kirurgisen kertakäyttöisen kasvomaskin myös sisääntulotiloistamme, mikäli omaa maskia ei ole. Lisäksi pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan.

Huomioitavaa ajanvaraukseen:

Varatessasi aikaa työterveyshuollon kiireettömälle ajanvarausvastaanotolle tulee huomioida, että työterveyshuollon vastaanotolle voidaan ottaa asiakkaita alle 14 vuorokauden kuluessa matkan jälkeen vain tietyistä maista. Ajankohtaisen listauksen näistä maista näet THL:n sivuilta.

JOS TULET SUOMEEN LISTAUKSEN ULKOPUOLISISTA MAISTA, VALTAKUNNALLISTEN LINJAUSTEN MUKAISESTI TYÖTERVEYSHUOLLON KIIREETTÖMÄLLE AJANVARAUSVASTAANOTOLLE EI OTETA ENNEN KUIN MATKALTA PALUUSTA ON KULUNUT 14  VUOROKAUTTA. TARKEMPIA TIETOJA SAAT AJANVARAUKSESTAMME

PUH: 017-218 288

Vältä tarpeetonta matkustelua maihin, joiden kohdalla matkustamisrajoitukset ovat voimassa.

Lista päivittyy. Seuraa linkistä ajankohtaiset tiedot.

Tiedote Järviseudun ja Kallaveden työterveyden toiminnasta

Palvelemme työterveysasiakkaita seuraavasti:
Olemme ottaneet käyttöön etävastaanotot videoyhteyden välityksellä. Voit varata etävastaanotolle ajan ajanvarauksen kautta tai työterveyshoitajan puhelintunnilta aiempien käytänteiden mukaisesti. Jos et ole varma, hoituuko asia etäyhteydellä, kysy ajanvarauksesta – he konsultoivat tarvittaessa työntekijäämme.

Hengitystieinfektioita sairastavia pyydetään perehtymään sivuillamme oleviin ohjeisiin. Siilinjärven ja Viestikadun yksiköissä on erilliset infektiovastaanotot, Nilsiässä vastaanotot ajoitetaan iltapäiviin. KYS toimipisteen infektioasiakkaat hoidetaan KYS toimipisteen ajanvarauksen kautta tarvittaessa Viestikadun yksikössä tai terveyskeskuksessa.

Jos et sairasta hengitystieinfektiota, voit varata ajan paikan päälle. Kaikkia ammattilaisiamme on myös lähivastaanotoilla. Suosittelemme, että perussairauksien kontrollit hoidetaan ajallaan, jotta ensi syksy ei ruuhkautuisi. Työfysioterapeutit voivat tehdä tuki- ja liikuntaelinsairauksien toimintakykytutkimukset esimerkiksi kuntoutustukihakemuksia varten ja lääkäri voi hoitaa asian loppuun etävastaanotolla.

Noudatamme THL:n, STM:n, Valviran sekä AVI:n ohjeistuksia koronaviruksen suhteen. Meidän on mahdollista tehdä koronavirustestejä PSSHP:n, Kuopion kaupungin, Kuopion Energian, Kuopion Veden ja Mestarin työntekijöille sekä yritysten työntekijöille ja yrittäjille, mikäli asiasta on sovittu (työnantajan yhteydenotto).