Ajankohtaista

29.09.2021

Koronanäytteenotto Järviseudun Työterveydessä

Lue 29.9.2021 päivitetty tiedote tästä linkistä.

Instructions for Covid-19 testing at Järviseudun Työterveys 27.9.2021


14.02.2021

Ohje etävastaanotosta

09.01.2021

Verkkoajanvaraus on otettu käyttöön

11.1.2021 olemme ottaneet verkkoajanvarauksen uudelleen käyttöön. Verkossa voit varata ajan asiantuntijallemme tai koronatestiin tai –rokotukseen, jos ne kuuluvat työterveyshuoltoon. Kaikki ajat eivät ole verkossa. Jos sopivaa aikaa ei löydy, soita ajanvaraukseemme 017 218 288.


23.10.2020

Tiedot kasvomaskien käytöstä

Perjantaista 23.10.2020 alkaen Järviseudun ja Kallaveden Työterveys Oy:n vastaanotoilla sekä henkilökunta että asiakkaat käyttävät kasvomaskeja lähikontakteissa. Toivomme asiakkaidemme tulevan vastaanotoille sekä muihin asiointeihin työterveydessä kasvomaski puettuna etukäteen. Asiakkaamme voivat ottaa kirurgisen kertakäyttöisen kasvomaskin myös sisääntulotiloistamme, mikäli omaa maskia ei ole. Lisäksi pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan.


20.05.2020

Siilinjärven toimipiste on muuttanut!

Siilinjärven toimitilan uusi osoite:

Toritie 4, 2.krs, 71800 Siilinjärvi


24.04.2020

Tiedote Järviseudun ja Kallaveden työterveyden toiminnasta

Palvelemme työterveysasiakkaita seuraavasti:

Olemme ottaneet käyttöön etävastaanotot videoyhteyden välityksellä. Voit varata etävastaanotolle ajan ajanvarauksen kautta tai työterveyshoitajan puhelintunnilta aiempien käytänteiden mukaisesti. Jos et ole varma, hoituuko asia etäyhteydellä, kysy ajanvarauksesta – he konsultoivat tarvittaessa työntekijäämme.

Hengitystieinfektioita sairastavia pyydetään perehtymään sivuillamme oleviin ohjeisiin. Siilinjärven ja Viestikadun yksiköissä on erilliset infektiovastaanotot, Nilsiässä vastaanotot ajoitetaan iltapäiviin. KYS toimipisteen infektioasiakkaat hoidetaan KYS toimipisteen ajanvarauksen kautta tarvittaessa Viestikadun yksikössä tai terveyskeskuksessa.

Jos et sairasta hengitystieinfektiota, voit varata ajan paikan päälle. Kaikkia ammattilaisiamme on myös lähivastaanotoilla. Suosittelemme, että perussairauksien kontrollit hoidetaan ajallaan, jotta ensi syksy ei ruuhkautuisi. Työfysioterapeutit voivat tehdä tuki- ja liikuntaelinsairauksien toimintakykytutkimukset esimerkiksi kuntoutustukihakemuksia varten ja lääkäri voi hoitaa asian loppuun etävastaanotolla.

Noudatamme THL:n, STM:n, Valviran sekä AVI:n ohjeistuksia koronaviruksen suhteen. Meidän on mahdollista tehdä koronavirustestejä PSSHP:n, Kuopion kaupungin, Kuopion Energian, Kuopion Veden ja Mestarin työntekijöille sekä yritysten työntekijöille ja yrittäjille, mikäli asiasta on sovittu (työnantajan yhteydenotto).


17.04.2020

Riskiryhmiin kuuluvien työskentely epidemian aikana

Katso ohjeet tästä PDF-tiedostosta.