Ensiapukoulutuksia keväällä 2020

Työterveydessä Viestikadun toimipisteellä Kuopiossa järjestetään kaksi asiakasyrityksille/yrittäjille avointa ensiapukoulutusta kevätkaudella 2020.

Ti 11.2.2020 klo 8:30-12:30 hätäensiapu/kertauskurssi (4h) hinta 57 euroa/osallistuja +alv 24%. Ilmoittautumiset nina.niskanen@jstt.fi viimeistään 1.2.2020 mennessä.

ja

To +pe 2.-3.4.2020 klo 8:30-16:00 laaja ensiavun peruskoulutus EA1 (16h) hinta 114 euroa/osallistuja +alv24%. Ilmoittautumiset tuula.savolainen@jstt.fi, viimeistään 15.3.2020 mennessä.

Verkkoajanvaraus laajenee; ei-kiireelliset lääkäriajat ja työfysioterapeutin suoravastaanotto

Työterveyslääkärin ei-kiireellisen vastaanottoajan varaaminen on mahdollista vuoden 2020 alusta verkkoajanvarauksen kautta oman vastuulääkärin/tiimilääkärin vastaanotolle.  Huomioitavaa on, että vain osa näistä ajoista on varattavissa verkkoajanvarauksen kautta.

Työfysioterapeutin suoravastaanottoajan voit varata akuutin tuki- ja liikuntaelimistön vaivan vuoksi ilman edeltävää lääkärin tai hoitajan käyntiä. Vastaanotolla voidaan ohjata omatoimista kuntoutusta, neuvoa kipulääkkeiden käytössä ja kirjoittaa sairauspoissaoloa. Huomioi aikaa varatessasi, että työnantajasi on sopinut työfysioterapeutin suoravastaanotosta.

Työtapaturmissa toimi työtapaturmaohjeen mukaisesti ja ota tarvittaessa yhteyttä vakuutusyhtiön vahinkoapunumeroon tai työterveyteen p. 017-218 288.

Tiedote Järviseudun Työterveys Oy:n ja Kallaveden Työterveys Oy:n asiakaspysäköinnistä

Novapolis Kuopio Oy rakentaa Viestikatu 7 A-osaa eli tornitaloa. Rakennusvaihe sijoittuu Viestikatu 7 B-osan ja rautatien väliselle alueelle.  Rakennuksen arvioitu valmistumisaika on heinäkuussa 2020.

Rakennustyön aikana tehdään tarvittavia järjestelyjä turvallisuuden ja rakennustöiden sujuvuuden varmistamiseksi. Työmaa-alue on aidattu.

B-talon takana olevat pysäköintipaikat on poistettu käytöstä 8.4.2019. Pysäköintitalon edustalla on  yhden tunnin kiekkopaikkoja, jossa asiakaspysäköinti on mahdollista. Pysäköinti on mahdollista myös  pidempiaikaisesti pysäköintitalon pohjakerroksessa, käytössä on kolikko/pankkikortti/Easypark maksutavat.

Pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota alueen työmaa-, liikenne- ja pysäköintimerkkeihin sekä noudattamaan varovaisuutta työmaa-alueen läheisyydessä.

Reseptien uusinta

Sähköiset uusimispyynnöt lähetetään OmaKanta-palvelusta helpoimmin valitsemalla valikosta ”yksityinen” Kuopio.

Lähetä uusimispyyntö työnantajasi sopimuksen mukaan joko Järviseudun Työterveys Oy:lle (kunnat, kuntayhtymät, lakisääteiset sopimukset) tai Kallaveden Työterveys Oy:lle (yksityinen yritys, jolla sairaanhoidon kattava sopimus), omaan toimipaikkaasi.

Kiitos!