Ajankohtaista

09.08.2022

Koronarokotukset Kuopiossa Järviseudun Työterveydessä Oy:ssä

Annamme koronarokotuksia THL:n ohjeistuksen mukaisesti noudattaen pääsääntöisesti samoja rokotusaikatauluja kuin Kuopion terveyskeskus. Rokotamme työntekijät kotikunnasta riippumatta. Varmistathan, että koronarokotukset kuuluvat yrityksesi työterveyshuoltosopimukseen.

Neljäs koronarokote kaikille 60 vuotta täyttäneille keskiviikosta 10.8.2022 alkaen.

Samalla jatkamme myös 18-69 vuotiaiden riskiryhmäläisten rokotuksia. Mikäli tarvitset rokotteen 1–3, ota yhteyttä omaan terveyskeskukseesi.

Neljäs rokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Jos henkilöllä on kolme rokotusta ja hän on sairastanut koronan, neljättä rokotusta ei tarvita eikä suositella. Poikkeuksena on sairastuminen koronaan alle kuuden viikon sisällä rokotuksesta, jolloin myös neljäs rokotus katsotaan tarpeelliseksi.

Ajan varaaminen työterveyshuollon koronarokotuksiin:

Annamme koronarokotuksia vain ajanvarauksella Viestikadun toimipisteessä (Viestikatu 7 B, 3 krs. Kuopio). Rokotusaika varataan verkkoajanvarauksen kautta https://jstt.mbooking.fi/ajanvaraus.

Verkkoajanvarauksen koodi: koronarokotusKuopio.

Kirjoita ajanvarauksen lisätietoihin ikä/riskiryhmäperuste ja tieto, jos olet alle 30-vuotias mies.

Varattuasi ajan saat vahvistuksen ja varaustunnuksen tekstiviestinä. Varaustunnuksella voit tarvittaessa perua ajan verkkoajanvarauksen kautta viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa.

Lisätietoja antavat

vastaava työterveyshoitaja Eija Takkinen, eija.takkinen[at]jstt.fi, 0447918214

palvelupäällikkö Tuula Savolainen, tuula.savolainen[at]jstt.fi, 0447918201


28.07.2022

Tiedote koronanäytteenotosta

Viikosta 29 alkaen otamme koronanäytteitä joka päivä. Tarvitsetko koronatestiä ja kuinka testaus tapahtuu: Lue uusin tiedotteemme liittyen koronanäytteenottoon tästä.

Näytteenottokonttimme siirtyy 3.8.2022 KYS rakennus 4 ja rakennus 10 väliin Puijonlaaksontien puolelle. Käänny KYS Synnyttäjät -liittymästä heti vasemmalle.


11.05.2022

eAsiointipalvelu käyttöön 11.5.2022

Olemme ottaneet käyttöömme eAsiointipalvelun, jonka kautta asiakas voi ottaa yhteyttä työterveyshoitajaan kiireettömissä työkykyyn ja terveyteen liittyvissä asioissa.

eAsiointi palvelee maanantaista torstaihin klo 12.00 – 15.00. eAsiointiin pääset tästä.


28.02.2022

Tiedote työterveyshuollon keskitetystä ajanvarauksesta

Järviseudun Työterveys Oy ja Kallaveden Työterveys Oy siirtyvät keskitettyyn ajanvaraukseen 1.3.2022.

Aamuisin klo 7:45-10:00 kiireelliset ajanvarauspuhelut ohjautuvat aiempaan tapaan ns. asiakkaan omaan kotitoimipisteeseen numerovalinnan perusteella eli Kuopio Viestikatu/Nilsiä/Tuusniemi, Kuopio KYS, Siilinjärvi tai Varkaus. Takaisinsoittojonoon jäävät puhelut hoidetaan myös klo 10 jälkeen oman toimipisteen kautta, kunnes jono on käsitelty loppuun.

Klo 10:00 jälkeen kaikki ajanvaraukseen saapuvat puhelut käsitellään keskitetyn ajanvarauksen kautta eli edellä mainituissa toimipaikoissa työskentelevät vastaanottohoitajat ottavat puhelut saapumisjärjestyksessä vastaan. Takaisinsoittopyynnön voi jättää totuttuun tapaan. Puhelinlinjamme sulkeutuvat ma-to klo 15:30 ja pe klo 14:30.

Muutos ei vaikuta toimipaikkojen aukioloaikoihin.

Jos sinun tarvitsee perua vastaanottoaikasi, voit tehdä sen ajanperumisehtojemme mukaisesti organisaatiosi suojatulla sähköpostilla taikka suojattua selainyhteyttämme käyttäen, merkitse vastaanottajaksi ajanperuminen(at)jstt.fi

Ohjeistus suojatun selainyhteyden käyttöön tässä.

Tiedustelut: palvelupäällikkö Tuula Savolainen tuula.savolainen@jstt.fi tai 0447918201


03.02.2022

Sairauspoissaolotodistuksen tulostaminen

03.02.2022

Suojatun sähköpostin lähettäminen työterveyshuoltoon

Asiakkaat voivat lähettää meille suojatun sähköpostinviestin https://securemail.jstt.fi linkin kautta. Ensimmäisenä avautuva sivu kysyy lähettäjän sähköpostiosoitteen, jonka jälkeen avautuva sivu mahdollistaa viestin lähetyksen halutulle työterveyshuollon henkilölle (etunimi.sukunimi@jstt.fi).


03.02.2022

Päivitetty tiedote FFP2 ja FFP3 maskien käytöstä

13.01.2022

Työfysioterapeuttien ajat varattavissa verkossa

Työfysioterapeutille voi varata 1.1.2022 alkaen suoraan ajan verkkoajanvarauksen kautta, lääkärin tai hoitajan lähetettä ei tarvita. Fysioterapeutti tutkii ja antaa hoito-ohjeet, ja ergonomia-asioissa hän voi tarvittaessa sopia työpaikkakäynnin tämän jälkeen esimiehen kanssa. KYS:n, Viestikadun ja Varkauden toimipisteissä voidaan verkkoajanvarauksesta valita myös lisäkoulutetun työfysioterapeutin suoravastaanotto. Suoravastaanotolla voidaan tutkimisen ja hoito-ohjeiden lisäksi kirjoittaa tarvittaessa myös sairauspoissaoloa enintään 5 vrk, jos oireisiin liittyen ei edeltävästi ole aiempaa sairauspoissaoloa.


07.01.2022

Tiedote sairaanhoidon etävastaanotosta

Etälääkärimme puhelin- ja videovastaanotto palvelee ma-pe klo 20.00 saakka. Etävastaanotolla hoituvat monet päivystysasiat, kuten lievät infektiot ja allergiaoireet. Etälääkärimme voi myös tehdä peruslääkitysarviointeja ja lähettää laboratoriokokeisiin.
Etälääkärillemme voit varata ajan ajanvarausnumerostamme 017 – 218 288 klo 7.45 – 14.00. Jos et ole varma, hoituuko asia etäyhteydellä, kysy ajanvarauksesta – he konsultoivat tarvittaessa työntekijäämme.


05.01.2022

Instructions for Covid-19 testing

14.02.2021

Ohje etävastaanotosta

23.10.2020

Tiedote kasvomaskien käytöstä

Perjantaista 23.10.2020 alkaen Järviseudun ja Kallaveden Työterveys Oy:n vastaanotoilla sekä henkilökunta että asiakkaat käyttävät kasvomaskeja lähikontakteissa. Toivomme asiakkaidemme tulevan vastaanotoille sekä muihin asiointeihin työterveydessä kasvomaski puettuna etukäteen. Asiakkaamme voivat ottaa kirurgisen kertakäyttöisen kasvomaskin myös sisääntulotiloistamme, mikäli omaa maskia ei ole. Lisäksi pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan.