Ajankohtaista

15.05.2023

Pohjois-Savon hyvinvointialueen työntekijät hohoi!

Sinulla, Pohjois-Savon hyvinvointialueen työntekijä, on mahdollisuus käyttää hoitajien etävastaanottopalvelua viikonloppuisin la-su ja arkipyhinä.

Palvelemme klo 7-15 numerossa 044 712 9435. Palvelun tuottaa Lääkärisi.fi.

 


06.04.2023

Hyödyttäisikö työterveyshuollon extranet-palvelu yritystänne?

Olemme ottaneet käyttöön extranet-palvelun, joka on työterveyden ja yrityksen yhteinen asiointi- ja tiedonjakokanava.

Yrityksenä voitte hyödyntää extranet-palvelua monin eri tavoin, palvelussa voitte

  • ylläpitää työntekijöidensä työsuhdetietoja ja tallentaa sinne muualla kuin työterveyshuollossa kirjoitetut sairauspoissaolotodistukset
  • lähettää työterveyshuoltoon dokumentteja
  • tarkastella työterveysyhteistyöhön liittyviä dokumentteja ja raportteja.
  • viestiä työterveyshuollon kanssa.

Jos kiinnostuit asiasta, ota yhteys yrityksenne vastaavaan työterveyshoitajaan, niin kerromme lisää. Palvelu on asiakkaille maksuton.


26.01.2023

Asiakaspysäköinti Viestikadulla

Asiakaspysäköinti on mahdollista pysäköintitalossa sekä piha-alueella liikennemerkkien mukaisesti. Maksu tapahtuu Easypark tai Parkman -mobiilisovelluksilla.

Lähin kortilla/kolikoilla maksettava pysäköintialue löytyy Tietoteknialta, josta pääsee kävelemään Viestikadulle.


28.12.2022

Tehtävämuutoksia

Viestikadun, Nilsiän ja Tuusniemen palvelupäällikön tehtävät on jaettu Eija Takkisen ja Kristiina Turusen kesken. Kristiina Turunen vastaa ajanvaraukseen liittyvistä asioista ja Eija Takkinen työterveyshuoltosopimusasioista.

Yhteystiedot
Eija Takkinen, p. 044 791 8201, eija.takkinen(at)jstt.fi
Kristiina Turunen, p. 044 791 8254, kristiina.turunen(at)jstt.fi

Osoite
Järviseudun Työterveys Oy
Viestikatu 7 B
70600 Kuopio


27.12.2022

Akuuttien sairauksien hoito Pohjois-Savon hyvinvointialueella

Pohjois-Savon hyvinvointialue on linjannut, että tavanomaisissa akuuteissa infektiotaudeissa ei varata aikaa työterveyshuoltoon, vaan käytetään ensisijaisesti esihenkilön mahdollisuutta myöntää sairauspoissaoloa 1–2 päivän jaksoissa 9 päivään saakka. Mikäli sairauspoissaolotodistus tarvitaan, voimme ohjata näissä tilanteissa työntekijän myös etälääkärin vastaanotolle.

Akuutit tuki- ja liikuntaelinvaivat hoidamme ensisijaisesti työfysioterapeuttien suoravastaanotoilla, jonne voi tehdä ajanvarauksen myös verkkoajanvarauksemme kautta.


22.12.2022

Muutoksia koronaohjeistukseen

THL on päivittänyt koronavirusohjeistusta 21.12.2022. Koronavirusinfektioon suhtaudutaan jatkossa samalla tavalla kuin muihin hengitystieinfektioihin.

Aiemmin suositeltiin, että koronaan sairastunut välttäisi kontakteja viisi vuorokautta oireiden alusta. Nyt voi toimia kuten tavallisen flunssan ja nuhakuumeen kanssa: arkeen ja työhön voi palata, kun kuume on poissa ja oireet ovat selvästi vähentyneet. Jälkinuha tai -yskä voi jatkua pitkäänkin, eikä se estä paluuta esimerkiksi töihin, kouluun ja päiväkotiin. Vaikka perheessä olisi koronatartunta, voivat muut perheenjäsenet mennä normaalisti esimerkiksi töihin, kouluun, päiväkotiin ja harrastuksiin, jos he itse ovat oireettomia. Vain altistuneille sote-työntekijöille suositellaan kirurgisen suu-nenäsuojuksen käyttöä työtehtävissä viiden vuorokauden ajan viimeisestä altistumisesta, riskiryhmiin kuuluvien potilaiden suojaamiseksi.

Esihenkilö voi työntekijän flunssaoireissa, myös positiivisen koronatestituloksen jälkeen, hyödyntää työpaikan omailmoituskäytäntöjä sairauspoissaoloissa. Koronan kotitestejä voi edelleen käyttää halutessaan. Työterveyshuollossa ei oteta enää koronanäytteitä. Muualla terveydenhuollossa koronatestejä tehdään vain rajatusti, muun muassa vaikeaoireisille vakavan koronataudin riskiryhmiin kuuluville. Mikäli tukosriski on suurentunut, eli kuuluu vaikean koronavirustaudin riskiryhmään ja koronavirustauti on vaikeaoireinen, on suositeltavaa arvioida antikoagulaatiohoidon tarve.


22.12.2022

Avaamme uuden toimipisteen Lapinlahdelle

Avaamme uuden toimipisteen Lapinlahdella 1.1.2023. Toimipiste sijaitsee terveyskeskuksen alakerrassa, osoitteessa Kansantie 10.

Kallaveden Työterveys Oy palvelee Lapinlahden kunnan työntekijöitä ja Järviseudun Työterveys Pohjois-Savon hyvinvointialueen ja Servica Oy:n työntekijöitä. Asioidessanne, muun muassa reseptejä uusittaessa, on tärkeää, että valitsette oikean yhtiön.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!


11.05.2022

eTyöterveys käyttöön 11.5.2022

Olemme ottaneet käyttöömme eTyöterveys-palvelun, jonka kautta asiakas voi ottaa yhteyttä työterveyshoitajaan kiireettömissä työkykyyn ja terveyteen liittyvissä asioissa.

eTyöterveys palvelee maanantaista torstaihin klo 12.00 – 15.00. eTyöterveyteen pääset tästä.


03.02.2022

Sairauspoissaolotodistuksen tulostaminen

03.02.2022

Suojatun sähköpostin lähettäminen työterveyshuoltoon

Asiakkaat voivat lähettää meille suojatun sähköpostinviestin https://securemail.jstt.fi linkin kautta. Ensimmäisenä avautuva sivu kysyy lähettäjän sähköpostiosoitteen, jonka jälkeen avautuva sivu mahdollistaa viestin lähetyksen halutulle työterveyshuollon henkilölle (etunimi.sukunimi@jstt.fi).