Ajanvaraus

Puhelinajanvarauksemme palvelee maanantaista torstaihin klo 7.45-15.30 ja perjantaisin klo 7.45-14.30 numerossa

 

017 218 288

 

Pyydämme sinua ystävällisesti seuraamaan nauhoitettujen tiedotteiden ohjeita ja toimimaan niiden mukaisesti.

Sinulla on mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö, mikäli emme voi heti vastata puheluusi tai palvelussamme on ruuhkaa.

Kiireelliset takaisinsoitot (liittyen äkillisen sairastumisen johdosta tehtävään vastaanottoajan varaukseen tai saman päivän vastaanottoajan perumiseen) puramme mahdollisimman nopeasti saapumisjärjestyksessä. Takaisinsoittopyyntöihin vastaamme saman päivän aikana. Takaisinsoiton yhteydessä näytölläsi näkyy ajanvarausnumeromme 017 218 288.

 

Ajan peruminen

Kaikki vastaanottoajat, myös hoitajan antamat, on mahdollista perua 24 tuntia aikaisemmin verkkoajanvarauksen kautta. Voit perua ajan myös lähettämällä oman organisaatiosi suojaaman sähköpostiviestin osoitteeseen ajanperuminen(at)jstt.fi

Voit perua ajan myös käyttämällä suojattua selainyhteyttämme https://securemail.jstt.fi ja merkitse siihen vastaanottajaksi ajanperuminen(at)jstt.fi. Ohjeistus suojatun selainyhteyden käyttöön tässä. Ilmoita viestissä koko nimesi sekä varatun ajan tarkat tiedot (pvm, kellonaika, kenelle aika varattu).

Ajanvarauksen perumisen ehdot

Aamupäivän vastaanottoaika on peruttava viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 14.00 mennessä. Iltapäivän vastaanottoaika on peruttava viimeistään samana päivänä klo 10.30 mennessä.

Henkilökohtaisesti varatut peruuttamattomat ajat laskutetaan työntekijältä ja työnantajan välityksellä varatut peruuttamattomat ajat laskutetaan työnantajalta.

Aikavelvoituksella tehtävä toiminta on peruttava viimeistään kolmea arkipäivää aikaisemmin, muuten laskutetaan ko. toiminnan hinta. Ryhmätoiminnan keskeyttäminen ilman lääkärintodistusta ei oikeuta maksun palauttamiseen.