Oletko koulutukseltasi lääkäri, terveydenhoitaja, lähihoitaja, fysioterapeutti, kuntoutusohjaaja tai psykologi? Oletko jo valmis työterveyshuollon ammattilainen? Tai olisitko muuten kiinnostunut työskentelystä meillä ja mahdollisesti kehittymään työterveyshuollon osaajaksi?

Ilmianna itsesi meille! Voit jättää meille avoimen hakemuksen ja otamme Sinuun yhteyttä, mikäli meillä ilmenee rekrytointitarpeita. Meillä saat päivätyön, mukavan työtiimin ja kivat asiakkaat. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja mahdollistamme vakituisiin tehtäviin rekrytoitaville työterveyshuollon erikoistumisopinnot. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti ja tietosuojasäännösten mukaisesti.


    Kuopio ViestikatuKuopio KYS työterveyshuoltoVarkausSiilinjärviTuusniemiNilsiä    TyöterveyslääkäriTyöterveyshoitajaTyöfysioterapeuttiVastaanottohoitajaHallintosihteeriToimistosihteeri/tekstinkäsittelijäTyöpsykologi    Liitä mukaan CV:si ja hakemuskirje, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi lisää. Kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!