Yritysesittely

Järviseudun Työterveys Oy:n omistajia ovat Kuopion kaupunki, PSSHP, Siilinjärven kunta, Varkauden kaupunki, Tuusniemen kunta, Kuopion Vesi Oy sekä Mestar Oy. Omistajillemme tuotamme palvelua in-house –asemassa. Lisäksi Järviseudun Työterveys vastaa kuntien järjestämisvastuun alaisen eli lakisääteisen työterveyshuoltopalvelun tuottamisesta omistajakuntien alueella.

Järviseudun Työterveys Oy:n hallituksessa on viisi jäsentä, joista kaksi edustajaa on Kuopion, yksi PSSHP:n, Siilinjärven ja Varkauden edustajia. Hallituksen jäseniä ovat: Saara Rantonen (puheenjohtaja), Paula Pulliainen (vpj.), Aino Kanniainen, Ari Orsjoki ja Heikki Miettinen. Hallituksen nimeämänä toimitusjohtajana on Anne Juntunen.

Toimitusjohtajan ohella toimipisteitä johtavat asiakasvastuulliset palvelupäälliköt:

Kuopio, Nilsiä, Tuusniemi: Tuula Savolainen 044 791 8201, tuula.savolainen@jstt.fi,

Siilinjärvi: Jaana Strengell 044 791 8481, jaana.strengell@jstt.fi

Varkaus: Leila Keinänen 044 791 8451, leila.keinanen@jstt.fi

KYS: Johanna Ramsay-Hilander 044 791 8281, johanna.ramsay-hilander@jstt.fi

Johtoryhmään kuuluvat myös apulaisylilääkäri Riitta-Liisa Rissanen, Viestikadun vastaava työterveyshoitaja Eija Takkinen ja hallinto- ja talousjohtaja Marja Mutka.

Kallaveden Työterveys Oy:n omistajia ovat Kuopion kaupunki, PSSHP, Siilinjärven kunta ja Varkauden kaupunki. Kallaveden Työterveys Oy tuottaa alueen yksityisille yrityksille ja yrittäjille työterveyshuoltoa, johon kuuluu lakisääteisen lisäksi sairaanhoitopalvelua.

Kallaveden Työterveys Oy:n hallituksessa on neljä jäsentä, yksi jokaista omistajatahoa kohti. Hallituksen jäseniä ovat Anna-Liisa Levonen (puheenjohtaja), Maritta Norberg (vpj.), Seppo Kiiski ja Kaisa Hartikainen-Herranen. Toimitusjohtajana on Anne Juntunen.

Kallaveden Työterveys Oy toimii KYS toimipistettä lukuun ottamatta samoissa toimipisteissä, edellä mainittujen palvelupäälliköiden johdolla.