Yritysesittely

Järviseudun Työterveys Oy:n omistajia ovat Kuopion kaupunki, PSSHP, Siilinjärven kunta, Varkauden kaupunki, Tuusniemen kunta, Kuopion Vesi Oy sekä Mestar Oy. Omistajillemme tuotamme palvelua in-house –asemassa. Lisäksi Järviseudun Työterveys vastaa kuntien järjestämisvastuun alaisen eli lakisääteisen työterveyshuoltopalvelun tuottamisesta omistajakuntien alueella.

Järviseudun Työterveys Oy:n hallituksessa on viisi jäsentä, joista kaksi edustajaa on Kuopion, yksi PSSHP:n, Siilinjärven ja Varkauden edustajia. Hallituksen jäseniä ovat: Veijo Karkkonen puheenjohtaja, Paula Pulliainen vpj., Aino Kanniainen, Olli-Pekka Ryynänen ja Ari Haaranen. Hallituksen nimeämänä toimitusjohtajana on Anne Juntunen.

Toimitusjohtajan ohella toimipisteitä johtavat asiakasvastuulliset palvelupäälliköt:

Kuopio, Nilsiä, Tuusniemi: Tuula Savolainen 044 7918201, tuula.savolainen@jstt.fi,

Siilinjärvi: Jaana Strengell 044 7918481, jaana.strengell@jstt.fi

Varkaus: Leila Keinänen 044 7918 451, leila.keinanen@jstt.fi

KYS: Johanna Ramsay-Hilander 044 7918 281, johanna.ramsay-hilander@jstt.fi

Johtoryhmään kuuluvat myös apulaisylilääkäri Riitta-Liisa Rissanen ja Viestikadun vastaava työterveyshoitaja Eija Takkinen.

Kallaveden Työterveys Oy:n omistajia ovat Kuopion kaupunki, PSSHP, Siilinjärven kunta ja Varkauden kaupunki. Kallaveden Työterveys Oy tuottaa alueen yksityisille yrityksille ja yrittäjille työterveyshuoltoa, johon kuuluu lakisääteisen lisäksi sairaanhoitopalvelua.

Kallaveden Työterveys Oy:n hallituksessa on neljä jäsentä, yksi jokaista omistajatahoa kohti. Hallituksen jäseniä ovat Riitta Savolainen puheenjohtaja, Kaisa Kantele vpj., Heikki Konttinen ja Kaisa Hartikainen-Herranen. Toimitusjohtajana on Anne Juntunen.

Kallaveden Työterveys Oy toimii KYS toimipistettä lukuun ottamatta samoissa toimipisteissä, edellä mainittujen palvelupäälliköiden johdolla.